Άρωμα Πηλίου με Άρωμα Γυναίκας

Boutique

Η Boutique Άρωμα Πηλίου με Άρωμα Γυναίκας είναι μια όμορφη απόδραση για αναζοωγόνηση και χαλάρωση στα χρώματα τα άρώματα και την αύρα της φύσης. Το ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται αρχικά από την μοναδική του τοποθεσία και την μαγευτική του θέα. Στο όμορφο χωριό Μούρεσι, ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, είναι χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε 4 στρέμματα με καρποφόρα δέντρα.

Απαρτίζεται από 7 δωμάτια εμπνευσμένα από την φύση.  Σα να μπαίνεις σε παραμύθι ή στον κήπο της Εδέμ είναι η αίσθηση που έχει ο κάθε επισκέπτής μόλις  αντικρίσει  και μυρίσει όλα τα αρώματα και τα στοιχεία της φύσης. Ευωδιάζει παντού Άνοιξη, αισθάνεται την αύρα της Αιγαιοπελαγίτικης  Θάλασσας, μαγεύεται με την Αλχημίλλη γεύεται το νέκταρ της Άγριας Μέλισσας και αναζωογονείται από τα χρώματα της  Ανεμώνας, είναι σα να ζει μια πρωτόγνωρη Αγάπη από το κελάηδισμα των πουλιών, τους χυμούς από τα φρούτα του πολύχρωμου κήπου, την μαγευτική θέα της ασύμμετρης πισίνα-ορίζοντα και με την έμπνευση της Μούσας. Το πιο έξαισιο είναι ότι κάθε εποχή κάθε ημέρα αλλά και κάθε στιγμή οι αλλάγές και τα Αρώματα της Φύσης και η πανδαισία των χρωμάτων παραμένουν μοναδικά για αυτό όποιος το επισκέπτεται μια φορά δεν μπορεί να λησμονήσει την ομορφιά την ποιότητα και την αυθεντική φιλοξενία του.

Καταπληκτικά είναι τα παρτέρια με βιολογικά προϊόντα και τα γραφικά πέτρινα σκαλοπάτια με την παραδεισένια βλάστηση.

Η έκπληξη όμως είναι το ονειρικό κρυμμένο πετρόχτιστο bar Άρωμα στο οποίο μπορείς να γευτείς και το πεντανόστιμο χειροποίητο  πρωινό.

Η Boutique Άρωμα Πηλίου έχει πρόσβαση κι από τους δύο κεντρικούς δρόμους του χωριού μιας και είναι διαμπερές και  έχει δικό του parking.