Άρωμα Πηλίου

Η Boutique

Το  Άρωμα Πηλίου γίνεται από φέτος Boutique Άρωμα Πηλίου με Άρωμα Γυναίκας. Είναι το πρώτο Boutique Hotel στην χώρα μας που θα φιλοξενεί αποκλειστικά γυναικείο κοινό. Θα είναι μια όμορφη απόδραση μόνο για γυναίκες. Το ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται αρχικά από την μοναδική του τοποθεσία και την μαγευτική του θέα. Ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, στο όμορφο χωριό Μούρεσι, μέσα σε 4 στρέμματα από 40 καρποφόρα δέντρα από  καστανιές καρυδιές  αχλαδιές μηλιά κερασιές, γκι μανόλιες πολύχρωμες καμέλιες και τις μοναδικές μπλε και μωβ ορτανσίες είναι χτισμένος ο αμφιθεατρικός ξενώνας.

Απαρτίζεται από 7 δωμάτια εμπνευσμένα από την φύση.  Σα να μπαίνεις σε παραμύθι ή στον κήπο της Εδέμ είναι η αίσθηση που έχει η κάθε επισκέπτρια μόλις  αντικρίσει  και μυρίσει όλα τα αρώματα και τα στοιχεία της φύσης. Ευωδιάζει παντού Άνοιξη, γεύεται την αύρα της Αιγαιοπελαγίτικης  Θάλασσας, μεθάει με την Αίσθηση και τα χρώματα της Ίριδας και της ξέγνοιαστης  Ανεμώνας, είναι σα να ζει μια πρωτόγνωρη Αγάπη από το κελάηδισμα των πουλιών, τους χυμούς από τα φρούτα του πολύχρωμου κήπου, την μαγευτική θέα της ασύμμετρης πισίνα-ορίζοντα και με την έμπνευση της Μούσας. Το πιο έξαισιο είναι ότι κάθε εποχή κάθε ημέρα αλλά και κάθε στιγμή οι αλλάγές και τα Αρώματα της Φύσης και η πανδαισία των χρωμάτων παραμένουν μοναδικά για αυτό όποιος το επισκέπτεται μια φορά δεν μπορεί να λησμονήσει την ομορφιά την ποιότητα και την αυθεντική φιλοξενία του.

Καταπληκτικά είναι τα παρτέρια με βιολογικά προϊόντα και τα γραφικά πέτρινα σκαλοπάτια με την παραδεισένια βλάστηση.

Η έκπληξη όμως είναι το ονειρικό κρυμμένο πετρόχτιστο bar Άρωμα στο οποίο μπορείς να γευτείς και το πεντανόστιμο χειροποίητο  πρωινού.

Η Boutique Άρωμα Πηλίου έχει πρόσβαση κι από τους δύο κεντρικούς δρόμους του χωριού μιας και είναι διαμπερές και  έχει δικό του parking.