Άρωμα Πηλίου

Ο Ξενώνας

O παραδοσιακός ξενώνας Άρωμα Πηλίου χαρακτηρίζεται αρχικά από την μοναδική του τοποθεσία και την μαγευτική του θέα. Ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, στο όμορφο χωριό Μούρεσι, μέσα σε 4 στρέμματα από 40 καρποφόρα δέντρα από  καστανιές καρυδιές  αχλαδιές μηλιά κερασιές, γκι μανόλιες πολύχρωμες καμέλιες και τις μοναδικές μπλε και μωβ ορτανσίες είναι χτισμένος ο αμφιθεατρικός ξενώνας.

Απαρτίζεται από 7 δωμάτια  7 Αρώματα Πηλίου και από μια λιμνούλα, πισίνα-ορίζοντα  που ισορροπεί τα πετρόχτιστα  παρτέρια με βιολογικά προιόντα και τα γραφικά πέτρινα σκαλοπάτια  με την παραδεισένια βλάστηση. Καθώς και από το πετρόχτιστο μπαρ Αρωμα που φιλοξενεί και τη σάλα του πρωινού. Σα να μπαίνεις σε παραμύθι ή στον κήπο της Εδέμ είναι η αίσθηση που έχει ο κάθε επισκέπτης μόλις  αντικρίσει  και μυρίσει όλα τα αρώματα της φύσης από τον Άνεμο, τη Θάλασσα, τη Μέθη των  Ρόδων, το χρώμα του Λωτού, είναι σα να  ζεις ένα πρωτόγνωρο Έρωτα από το κελάηδισμα των πουλιών που φωλιάζουν στα  δέντρα του κήπου την δροσερή αυγή και συνεχίζεται με την λάμψη της Πούλιας και του νυχτερινού έναστρου ουρανού. Το πιο έξαισιο είναι ότι κάθε εποχή κάθε ημέρα με κάθε καιρικό φαινομενο και κάθε αλλάγή της φύσης τα Αρώματα και τα χρώματα του παραμένουν μοναδικά  και όποιος το επισκέπτεται μια φορά δεν μπορεί να λησμονήσει την ομορφιά την ποιότητα και την αυθεντική φιλοξενία του.

Το Αρωμα Πηλίου έχει πρόσβαση κι από τους δύο κεντρικούς δρόμους του χωριού μιας και είναι διαμπερές και  έχει δικό του parking.